Sinopsis

Cowork & Cigarettes .

Episodios

  • Episode #1

    Episode #1

    28/04/2017 Duración: 23min

    Cowork & Cigarettes е подкаст за македонската коворк заедница. Во првата епизода разговараме со Емир, Ивона и Дејан за коворкинг простори и храната во нив.

Informações: