Esc-panelen.se

Informações:

Sinopsis

ESC-panelen.se är en blogg som såg världens ljus redan år 2009, men från och med 2016 finns nu bloggen också som podcast! Den här podcasten kommer handla om allt som händer i Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, UMK och andra länders nationella uttagningar. Mer om oss som skriver och snackar på ESC-panelen.se hittar du här!http://www.escpanelen.se/om-oss/

Episodios

 • Men, vann verkligen rätt låt?

  14/06/2017 Duración: 17min

  Ja, men var det sist och slutligen verkligen rätt låt som vann. Alla har vi. överlevt vår Post Eurovision Depression, eller hur. Och alla minns vi hur lyckliga vi var då Salvador Sobral vann. Men var det verkligen rätt låt som vann. Var han så originell. Och vad är det han har emot snabbmatsmusik? Alexander analyserar som vanligt sönder även finalen av årets Eurovision Song Contest!

 • Balkanballader och Beyonce, poddanalys av semi 2

  11/05/2017 Duración: 17min

  Den här gången är Alexander aningen skeptisk till de nordiska framgångarna, tjatar om hur Sverige är det enda nordiska landet i final än så länge, och blir uppviglad av joddlande rumäner. Dessutom titulerar han den serbiska artisten till något aningen oväntat och snackar om sliskiga ester. För att inte tala om hur viktigt det egentligen är med balkanballader!

 • Analys av Semifinal 1

  09/05/2017 Duración: 23min

  Nåja, ikväll gäller det! Den första av två semifinaler i årets upplaga av Eurovision Song Contest, live från Kiev, Ukraina. Alexander analyserar genom hela startfältet, och kommer med en aninng diffus information på vägen! Häng med, för nuuuuu kör vi!!

 • Den nya säsongen är igång! 1/2017

  05/01/2017 Duración: 23min

  Nu är den nya säsongen igång! Podden är tillbaka, nu kör vi. Vissa internval av artister har blivit klara redan, Albanien har till och med hunnit välja låt redan, och UMK är tillbaka i ny form. Mycket nöje!

 • Eurovisonen 2016-vann fel låt egentligen??

  24/06/2016 Duración: 49min

  Vilken låt var det egentligen ens som vann? Och var det rätt eller fel låt? Alexander har förstärknig av Olof, och tillsammans dissekerar de årets upplaga av Eurovision song contest en sista gång. Trevlig midsommar, och så hörs vi igen i höst hälsar hela ESC-panelen