Sinopsis

P3 Humor Presenterar är sketchprogrammet med en känd gäst och en trasslig röd tråd. Det blir bizarrt, knasigt och knäppt. Men framför allt blir det roligt! Förutom VIPgäster bjuds vi även på reko rock med MaskinGuns och anekdoter ur Agnetas färgglada liv.Ansvarig utgivare:

Episodios

 • P3 Humor presenterar: Molly Nutley

  P3 Humor presenterar: Molly Nutley

  26/08/2016 Duración: 22min

  Efter succén med filmen Alena har Kim W Andersson ett nytt projekt på gång. En superhjältefilm han kallar Super Duper Girl. Och det är Molly Nutley som gör titelrollen! Dataanimering är i princip ett skällsord i Kims öron. Allt ska vara äkta och på riktigt, och Molly förväntas att på kort tid träna upp sig till att bli en superstark gummikvinna. Hon gör allt för rollen, och är på god väg att bli något av det mest elastiska vi har i Sverige. Men livet som skådis är tufft när förutsättningarna, och superkrafterna ändras gång på gångMaskinGuns fortsätter med sin kurs i PunkRock, och Agneta Nilson berättar om olika spel hon spelade i sin ungdom.

 • P3 Humor presenterar: Annika Lantz

  P3 Humor presenterar: Annika Lantz

  19/08/2016 Duración: 24min

  Annika är orolig över att hennes fina relation med sin man ska uppfattas som provocerande för omvärlden. Hon börjar gå i parterapi, för att försöka tillföra en smutsig konflikt till äktenskapet. Trots att hon verkligen anstränger sig för att skapa ytor för friktion går det trögt, och de äktenskapliga problemen lyser med sin frånvaro. Men Annika ger sig inte förrän hon hittat en konflikt värd namnet!I det här avsnittet försöker Agneta Nilson överrösta sin borrande granne, och i MaskinGuns kanske det har smugit sig in en Yoko Ono

 • P3 Humor presenterar: Lisa Ajax

  P3 Humor presenterar: Lisa Ajax

  12/08/2016 Duración: 26min

  Lisa Ajax har blivit drabbad. Plötsligt kan hon inte längre kontrollera orden som kommer ur henne. Istället låter det som att hon sjunger utdrag ur en standup-rutin. Ajax är fast besluten om att bli botad, och rädda sin hotade karriär som artist. Hon söker hjälp hos psykoanalytikern Fritz van Verkleeren som passande nog råkar vara specialist inom området sjungen Tourettes! Men hans metoder verkar inte kunna råda bot på Ajax symptom. Till slut  är hon ändå utlämnad till sin egen slutledningsförmåga för att lösa mysteriet och rädda sin framtid som sångerska.I det här avsnittet av P3 Humor presenterar provar MaskinGuns på en alternativ väg till finansiering av sin rockn roll lifestyle, och Agneta Nilson berättar om ett spännande spel hon roade sig med i sin ungdom.

 • P3 Humor presenterar: Elisabet Höglund

  P3 Humor presenterar: Elisabet Höglund

  05/08/2016 Duración: 21min

  Elisabet Höglund vet att man kommer långt med en positiv attityd. Hon säger JA till det mesta och hennes agent Isak gör sitt bästa för att hålla henne kvar i kändissvängen. Men efter en rad minst sagt udda uppdrag som dessutom slutar med ofrivillig semester i en sjukhussäng är det dags för Elisabet att smaka på ett nej. Eller gör hon det?Agneta Nilson vill däremot gärna understryka vikten av att kunna säga nej i olika sammanhang. Medlemmarna i MaskinGuns oroar sig mest över Curfews konspirationsteorier som får allt större konsekvenser i hans vardagliga liv.

 • P3 Humor presenterar: Kristoffer Triumf

  P3 Humor presenterar: Kristoffer Triumf

  29/07/2016 Duración: 23min

  Adrian gör allt för att bli inbjuden till Värvet av självaste poddfadern Kristoffer Triumf. Det är lättare sagt än gjort, men allt har sitt pris och med lite kohandel kommer man långt. När en inplanerad gäst plötsligt får förhinder öppnas ett fönster för Adrian och vi får vara med om lanseringen av ett helt nytt Värvet-format!I det här avsnittet berättar Agneta Nilson om olika triumfer i hennes liv. I MaskinGuns fortsätter missnöjet att bubbla lite under ytan, även om bandet i det stora hela så klart är helt överens om det mesta.

 • P3 Humor presenterar: Lars Ohly

  P3 Humor presenterar: Lars Ohly

  22/07/2016 Duración: 21min

  Lars Ohly satsar helhjärtat på sin nya karriär som reklamröst. Det är en tuff branch, och helst vill han så klart göra jobb för statliga bolag. Men han är inte sämre än att han kan rucka lite på principerna för att få in en fot.Erfarne kollegan Magnus Mark ger honom matnyttiga tips, och snart är Lasse så etablerad att det det står just mellan dessa två mörka röster i kampen om drömuppdraget...I det här avsnittet anas vissa musikaliska oenigheter i replokalen hos MaskinGuns, och Agneta Nilson ger oss ännu en anekdot ur hennes färgsprakande livshistoria.

 • P3 Humor Presenterar: Ace Wilder

  P3 Humor Presenterar: Ace Wilder

  15/07/2016 Duración: 21min

  Martin råkar nämna Ace Wilder som sitt frikort, varpå hans tjej Camilla väljer att göra några små justeringar i sitt utseende. Och hela sin uppenbarelse. Ja, faktum är att hela hennes liv förändras och hon blir Ace Wilder. Men är det verkligen vad Martin vill ha? Vi får även höra om en period när Agneta Nilson var gift med en dansk vid namn Skutt. Och trots MaskinGuns spelning på Musik Direkt verkar inte bandets ekonomi riktigt ta fart.Medverkande: Ace Wilder, Martin Soneby, Camilla Fågelborg, Nisse Hallberg, Per Juhlin, Albin Olsson, Elinor Svensson, Marcus Johansson, Simon Gärdenfors, Björn Carlberg.

 • P3 Humor presenterar: Glenn Hysén

  P3 Humor presenterar: Glenn Hysén

  08/07/2016 Duración: 24min

  Albin Olsson har en ny BFF, och vänskapen kan tyckas gå en smula över styr. Men heter bästisen Glenn Hysén så är det klart att man stoltserar! Och hur högt smäller flickvännens motionssimmande egentligen mot guldbollar och Charity Shield-segrar? Dessutom träffar vi som vanligt världens snällaste rockband MaskinGuns, och Agneta Nilson som minns tillbaka på svunna tiders fotbollsmatcher.

 • P3 Humor Presenterar: Shirley Clamp

  P3 Humor Presenterar: Shirley Clamp

  01/07/2016 Duración: 20min

  I tron att hon ska göra ett snabbt inhopp i en musikal fångas Shirley Clamp i en glittrande musikalvärld skapad av den ondskefulle Polly Potter, som dagtid jobbar på bank som revisor Franzén. Genom ett sopnedkast i en trappuppgång tar sig Polly Potter mellan vardagen och musikalen, men ska Shirley och hennes medfånge Vivian Cardinal någonsin hitta portalen tillbaka till verkligheten? Eller är de för evigt fast i en värld av sång och paljetter?I det här avsnittet får vi även veta hur det gick till när MaskinGuns fick sitt namn. Och Agneta berättar en anekdot ur hennes liv från en period när hon var gift med den tyske musikalartisten Zacharias von Lanck.

 • P3 Humor Presenterar: William Spetz

  P3 Humor Presenterar: William Spetz

  24/06/2016 Duración: 21min

  I säsongens första avsnitt möter vi William Spetz, som dyker upp i alla möjliga situationer och skepnader. Han lyckas dessutom i det närmaste spränga hela programbudgeten med en enda galen idé! P3 Humor Presenterar är programmet med en känd gäst och en trasslig röd tråd. I varje avsnitt träffar vi det rumsrena rockbandet Maskin Guns, och vår världsvana vän Agneta.I det här avsnittet medverkar även Johanna Wagrell, Johan Hurtig, Elinor Svensson, Marcus Johansson, Simon Gärdenfors, Albin Olsson, Björn Carlberg, Per Juhlin och Johanna Hermann Lundberg.Producent: Susanna Lewenhaupt, Regi: Erland Karling. Programmet görs för Sveriges Radio av Beppo Ljudproduktion. 

 • P3 Humor Presenterar: Daniel Norberg

  P3 Humor Presenterar: Daniel Norberg

  14/08/2015 Duración: 40min

  Daniel Norberg minns tillbaka på sommaren som gått, men får han nånsin riktigt komma till poängen i det minne han helst av allt vill förmedla? Ideligen ringer folk in från olika delar av landet, och vill berätta om hur härlig sommaren varit i just deras hörn. Det blir virkade knätofsar, karuseller i Alsterland och grillkvällen som slutar med emigrering. Och en hel del annat komiskt.

 • P3 Humor Presenterar: Min Stora Sorg mfl

  P3 Humor Presenterar: Min Stora Sorg mfl

  12/08/2015 Duración: 35min

  Anso Lundin kallar sig Min Stora Sorg, men är hon egentligen särskilt tung i sinnet? Vi får jobba hårt med att skapa den rätta sorgsna stämningen när hon gästar studion. Det är knappt att fioler och skvalande regn hjälper. Hon verkar faktiskt vilja göra detta till ett lättsamt och glatt avsnitt. Konstigt tycker vi. Och varför byter hon kläder hela tiden? Det är ju radio...

 • P3 Humor Presenterar: Josefin Josefinito Johansson mfl

  P3 Humor Presenterar: Josefin "Josefinito" Johansson mfl

  07/08/2015 Duración: 38min

  Josefin "Josefinito" Johansson sveper in med en ocean av intresse för svenskt porslin, och fyller programmet med både Spisa Ribb, Fryken och Fajans. Förutom koppar och assietter blir det matlagningstips till höger och vänster. Och så får vi stifta bekantskap med Trollkarlen som trollar så att 8 blir 19 och 19 blir 2, men inte har koll på konsekvenserna. Häng med!

 • P3 Humor Presenterar: Simon Gärdenfors mfl

  P3 Humor Presenterar: Simon Gärdenfors mfl

  24/07/2015 Duración: 36min

  P3 Humor Presenterar: Simon Gärdenfors... eller är det Sven Melander? De kan vara svåra att skilja åt, på grund av Simons felfria imitation. Han har dessutom svårt att greppa att det är honom vi vill ha som huvudperson i programmet, när han är så mycket roligare som Sven.

 • P3 Humor Presenterar: Tiffany Kronlöf mfl

  P3 Humor Presenterar: Tiffany Kronlöf mfl

  17/07/2015 Duración: 36min

  Bianca har åkt till Helsingfors för att festa loss med pappa och farbror Christer, och lämnat Tiffany med den enorma röran hemma. Nu tycker Tiffany att det är dags för systern att växa upp, även om vuxenlivet mest är en enda lång väntan på den lyckliga dagen när man blir gammal och får hängbröst. Dessutom hittar Tiffany svaret på hur man får inspiration trots att solen skiner och lyckan ler.

 • P3 Humor Presenterar: K Svensson mfl

  P3 Humor Presenterar: K Svensson mfl

  10/07/2015 Duración: 35min

  K som i Knasig. K som i Krazy. K som i Kanske det roligaste du hör i sommar. Framför allt K som i Svensson. I det här avsnittet glömmer han en tvååring på stranden och sätter en helt ny standard för begreppet "båtbiten". Dessutom hör vi mer av Agneta Nilson, SOS Ambulans, Maskin Guns mm.

 • P3 Humor Presenterar: Hanna HanaPee Persson

  P3 Humor Presenterar: Hanna "HanaPee" Persson

  03/07/2015 Duración: 36min

  När HanaPee är gäst i P3 Humor Presenterar har hon svårt att lägga rollen som talkshowhost åt sidan. Nyfikenheten tar över och hon verkar nästan tro att själva livet är en talkshow. Som hon leder.

 • P3 Humor Presenterar: Jonatan Unge mfl

  P3 Humor Presenterar: Jonatan Unge mfl

  26/06/2015 Duración: 35min

  Jonatan Unge gästar programmet, även om han verkar ha missuppfattat uppdraget en aning. Mest går han i egna penséer, och är han över huvud taget nånsin i studion? Han är helt enkelt upptagen med annat. Vad han gör? - En grej!

 • P3 Humor Presenterar: Maxida Märak mfl

  P3 Humor Presenterar: Maxida Märak mfl

  19/06/2015 Duración: 36min

  P3 Humor Presenterar: Maxida Märak, som får sitt tålamod ordentligt prövat då fördomarna haglar tätt i studion. I det här avsnittet får vi också lära känna rockbandet Maskin Guns, och följa med Karla och DC ut på fältet i SOS Ambulans.

 • P3 Humor Presenterar: Adrian Boberg mfl

  P3 Humor Presenterar: Adrian Boberg mfl

  12/06/2015 Duración: 36min

  Just som Adrian trodde att han skulle få ledigt från P3 på fredagseftermiddagarna kastas han in i studion för premiäravsnittet av P3 Humor Presenterar. Och vilken spektakulär insats han gör!