Sinopsis

Selamat datang ke podcast cerita cerita seram yang dibacakan oleh KC Champion. Apa yang anda dengar anggaplah sekadar hiburan. Jangan terlalu taksub dan mudah percaya dengan apa yang di diceritakan. Sekiranya kisah yang dikongsi sama seperti apa yang anda lalui ia adalah secara kebetulan sahaja.

Episodios

 • Terlalu HANDSOME Sampai DIGODA Dengan SIHIR | 2 Kisah JURURAWAT 1 Malaysia 1 Singapura

  Terlalu HANDSOME Sampai DIGODA Dengan SIHIR | 2 Kisah JURURAWAT 1 Malaysia & 1 Singapura

  14/09/2020 Duración: 01h29min

  Malam Seram kali ini KC ketengahkan 2 kisah Jururawat dari 2 Negara. Kisah jururawat yang berdepan dengan pesakit yang dirasuk dan kisah jururawat yang berdepan dengan pesakit barah yang diganggu dalam wad. Jom ikuti cerita penuh dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Diganggu Ketika Tonton FILEM Seram BAYI AJAIB Pemandu TEKSI Dengar Kisah SERAM Penumpang

  Diganggu Ketika Tonton FILEM Seram BAYI AJAIB Pemandu TEKSI Dengar Kisah SERAM Penumpang

  11/09/2020 Duración: 01h56min

  Malam Seram kali ini ditaja #TeamMirzaFai Untuk urusan jual beli hartanah sila hubungi Mirza Subari di +6583832145 atau Fai Muni +6583338555Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Orang Kampung MIMPI SAMA, Arwah Jelma BOGEL Minta Daging MENTAH PADAH Buat-Buat CERITA SERAM

  Orang Kampung MIMPI SAMA, Arwah Jelma BOGEL Minta Daging MENTAH PADAH Buat-Buat CERITA SERAM

  09/09/2020 Duración: 01h46min

  MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Diganggu Di UNI SINGAPURA Ketika Buat THESIS | Business Partner SIHIR SAYA TERUK Sebab Saya Backout

  Diganggu Di UNI SINGAPURA Ketika Buat THESIS | Business Partner SIHIR SAYA TERUK Sebab Saya Backout

  08/09/2020 Duración: 01h35min

  Kali ini antara kisah adalah pengalaman Kak Gayah yang menjadi mangsa sihir kerana beliau tarik diri dari business venture yang dilakukan bersama bekas sahabat rapatnya. Teruk sihir yang dihantar dan makan berbulan untuk dirawat. Jom ikuti kisah seram ini dalam MALAM SERAMDapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex

 • Cerita Seram GAMBANG SULING Bukit Soeharto | GANGGUAN Kucing HITAM Menjelma Di Verandah WAKTU MALAM

  Cerita Seram GAMBANG SULING Bukit Soeharto | GANGGUAN Kucing HITAM Menjelma Di Verandah WAKTU MALAM

  07/09/2020 Duración: 01h29min

  Malam Seram kali ini KC bacakan cerita tentang 3 gangguan yang berlaku di bilik tidur. MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Kisah Kampung ZOMBIE SEPAYANG Ipoh Perak | BENDA HALUS Ikut Nenek Cucu Balik Di Marsiling Lama

  Kisah Kampung ZOMBIE SEPAYANG Ipoh Perak | BENDA HALUS Ikut Nenek & Cucu Balik Di Marsiling Lama

  03/09/2020 Duración: 01h26min

  MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Baru ZIARAH Arwah KAWAN Anak 5 Tahun KENA GANGGU Nurse Tidur Di ISOLATION WARD Kena SELIMUT

  Baru ZIARAH Arwah KAWAN Anak 5 Tahun KENA GANGGU Nurse Tidur Di ISOLATION WARD Kena SELIMUT

  02/09/2020 Duración: 01h15min

  Terima kasih semua kerana sudi menonton Malam Seram. Dalam episod kali ini kita dengar cerita Mariana seorang Jururwat Kanan yang diganggu ketidur berehat di katil isolation ward. Dia telah pun diselimutkan sehingga sukar untuk bergerak. Apa sebenarnya berlaku dan hospital mana? Jom bersama Malam Seram!MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Pembantu Rumah DIRASUK DI RESORT Sehingga SUARA Berubah GARAU | Kawan Saya Nampak Doppelgänger SAYA

  Pembantu Rumah DIRASUK DI RESORT Sehingga SUARA Berubah GARAU | Kawan Saya Nampak Doppelgänger SAYA

  01/09/2020 Duración: 01h30min

  Kisah SERAM seorang lelaki yang melakukan Vertical Jog di sebuah rumah flat selepas 12 tengah malam dan dikejar MAHLUK MISTERI!Dapatkan merchandise terkini Malam Seram iaitu Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com dengan 5 perisa yang luarbiasa.Sambal Belacan Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Kicap Kronik Extreme (Seram Level 5)Sambal Harum Keluak Malam (Seram Level 3)Sambal Mala(M) Seram (Seram Level 3)Sambal Belacan Kronik (Seram Level 3)MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • MALAM SERAM 1st Anniversary LIVE 2 Jam | Kena TIPU Jin IKUT PULANG Ke RUMAH Dalam BADAN Isteri

  MALAM SERAM 1st Anniversary LIVE 2 Jam | Kena TIPU Jin IKUT PULANG Ke RUMAH Dalam BADAN Isteri

  31/08/2020 Duración: 02h01s

  Meraikan ulang tahun Malam Seram yang pertama dengan special 2 jam untuk Geng Momok! Terima kasih menyokong KC dalam kerjaya sepenuh masa di YouTube. KC amat hargai setiap sokongan yang diberi. Sekiranya dalam setahun KC menjalankan tugas selaku penerbit dan penyampai KC ada terkasar bahasa, menyinggung perasaan serta terlepas pandang beberapa perkara mohon maaf. Sememangnya itu adalah kekurangan KC yang akan diperbaiki serta dipelajari supaya menjadi lebih peka, insyah Allah. KC harap Malam Seram akan terus berkembang dan dapat mengajak lebih ramai berkongsi kisah seram. LOVE you guys and definitely to my other half my darling wife thank you dear for the encouragement, bantering of ideas, support and trust I LOVE YOU.

 • BANGLA Selamatkan Tunang Saya Kena RASUK DI KUBUR | Tunang Di RASUK Sehingga Buka SILAT MAKYONG

  BANGLA Selamatkan Tunang Saya Kena RASUK DI KUBUR | Tunang Di RASUK Sehingga Buka SILAT MAKYONG

  28/08/2020 Duración: 01h14min

  Dalam Malam Seram kali ini KC berkongsi kisah 2 pasangan Tunang yang diceritakan dirasuk ketika berada diluar. Cerita pertama sanggup memandu 2 jam untuk berubat dengan tunang dirasuk dalam kereta. Cerita tentang tunang kedua adalah meninggalkan tunangnya di tanah perkuburan seorang diri untuk dapatkan bantuan. Jom ikuti kisah penuh.

 • Dikejar POCONG BERGULING Di Tanglin Halt | RNR Perasing TEMPAT Berpuaka ISTERI Diganggu Dalam TANDAS

  Dikejar POCONG BERGULING Di Tanglin Halt | RNR Perasing TEMPAT Berpuaka ISTERI Diganggu Dalam TANDAS

  28/08/2020 Duración: 01h10min

  Malam Seram ditaja oleh #TeamMirzaFai untuk jual beli hartanah hugungi Mriza Subari di +6583832145 atau Fai Muni +6583338666. Fai Muni dan Mirza Subari Gold & Silver Agent Award July 2020! Tahniah!MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • EKRAM Kupi Kupi Go MENCERITAKAN Diganggu SECARA BATIN Hantu MENJENGAH Di Tingkap VAN JENAZAH

  EKRAM Kupi Kupi Go MENCERITAKAN Diganggu SECARA BATIN Hantu MENJENGAH Di Tingkap VAN JENAZAH

  26/08/2020 Duración: 01h49min

  EKRAM Kupi Kupi Go MENCERITAKAN Diganggu SECARA BATIN | Hantu MENJENGAH Di Tingkap VAN JENAZAH

 • 2 Kisah TANDAS ASRAMA Berhantu GANGGU Pelajar | Makcik TUNGGU Anak TEPI Laut WAKTU MALAM

  2 Kisah TANDAS ASRAMA Berhantu GANGGU Pelajar | Makcik TUNGGU Anak TEPI Laut WAKTU MALAM

  25/08/2020 Duración: 01h16min

  Dalam episode Malam Seram kali ini KC bacakan beberapa kisah tentang tandas asrama yang berhantu sehingga menggangu pelajar serta kisah seorang Makcik Misteri tunggu anak tepi laut waktu malam seorang diri.

 • Perawat Gunakan APPS Printer Untuk SEMAH Rumah | NURSE Kena Rasuk KETIKA RAWAT Pesakit Di WARD

  Perawat Gunakan APPS & Printer Untuk SEMAH Rumah | NURSE Kena Rasuk KETIKA RAWAT Pesakit Di WARD

  24/08/2020 Duración: 01h33min

  Hello Geng Momok terima kasih semua kerana sudi bersama KC dalam Malam Seram The Horror Talk Show. Kali ini KC berkongsi kisah seorang pengirim yang mendapatkan khidmat seorang perawat yang menggunakan sejenis Application dan Printer untuk semah rumah barunya. HUH? Jom dengar kisah dari Agus.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Phone Call JURURAWAT SG Cerita KISAH SERAM Sejuk | Menetap Di HOTEL BERHANTU PENANG Bekas TRAGEDI Bencana

  Phone Call JURURAWAT SG Cerita KISAH SERAM Sejuk | Menetap Di HOTEL BERHANTU PENANG Bekas TRAGEDI Bencana

  21/08/2020 Duración: 48min

  Rancangan Malam Seram kali ini ditaja oleh #TeamMirzaFai agent hartanah yang cekap dan amanah. Nak jual beli rumah Mirza Subari dan Fai Muni akan buat kira kira dahulu untung atau rugi. Hubungi TeamMirzaFai +6583832145 (Mirza Subari) & +6583338555 (Fai Muni). Follow AgentHiFai di Instagram dan Facebook serta Mirza_Subari di Istagram atau Facebook.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • PONTIANAK Tumpang Van SAYA Dan DUDUK BELAKANG | Selalu BALIK LEWAT Sehingga HANTU Ikut Balik TINGGAL DLM RUMAH

  PONTIANAK Tumpang Van SAYA Dan DUDUK BELAKANG | Selalu BALIK LEWAT Sehingga HANTU Ikut Balik TINGGAL DLM RUMAH

  21/08/2020 Duración: 01h11min

  Rancangan Malam Seram kali ini ditaja oleh #TeamMirzaFai agent hartanah yang cekap dan amanah. Nak jual beli rumah Mirza Subari dan Fai Muni akan buat kira kira dahulu untung atau rugi. Hubungi TeamMirzaFai +6583832145 (Mirza Subari) & +6583338555 (Fai Muni). Follow AgentHiFai di Instagram dan Facebook serta Mirza_Subari di Istagram atau Facebook.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Diganggu HANTU THAI Ketika Belajar Gunting Di THAILAND | ROH Tak Tenteram HANTUI Penduduk Apartment

  Diganggu HANTU THAI Ketika Belajar Gunting Di THAILAND | ROH Tak Tenteram HANTUI Penduduk Apartment

  20/08/2020 Duración: 01h31min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC menceritakan pengalaman seorang pengirim yang pernah belajar gunting rambut di Thailand. Dia berkongsi pernah diganggu Hantu Thai ketika berada di makmal. Jom kita ikuti kisah penuh bersama KCDapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.Dalam gift pack ada 5 sambal1. Sambal Belacan Kronik Extreme - Seram Level 52. Sambal Kicap Extreme - Seram Level 53. Sambal Mala(M) Seram - Seram Level 34. Sambal Harum Keluak Malam - Seram Level 35. Sambal Belacan Kronik - Seram level 3

 • Perawat BERCAKAP Dengan Keluarga JIN | LIVE Call PEMANDU GRAB Singapura Suara SERAM Beri Salam

  Perawat BERCAKAP Dengan Keluarga JIN | "LIVE" Call PEMANDU GRAB Singapura Suara SERAM Beri Salam

  19/08/2020 Duración: 01h36min

  #MalamSeram #KCChampion #HorrorMelayuDalam episod kali ini KC lakonkan semula kisah Wak Jam seorang perawat bercakap dengan KELURAGA JIN ketika merawat pesakitnya. Ikuti lakonan penuh bersama KC dalam Malam Seram The Horror Talk Show.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • VIDEO Crew PARANORMAL Dirasuk PENGHUNI SIBERTEL | Suami Isteri NAMPAK HANTU Atas BUMBUNG Bus Stop

  VIDEO Crew PARANORMAL Dirasuk PENGHUNI SIBERTEL | Suami Isteri NAMPAK HANTU Atas BUMBUNG Bus Stop

  18/08/2020 Duración: 01h21min

  Dalam video kali ini KC paparkan video seorang KRU Paranormal dirasuk sambil berkata "Aku kuat BODOH!" Gangguan ini berlaku setelah kumpulan paranormal memasuki kawan rumah kosong di Sibertel, Bangi.MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Cerita Seram Di OLD POLICE ACADEMY Intake 117 | Nampak Langsuir Di Jalan SUNGAI ULAR, Ulim Kedah

  Cerita Seram Di OLD POLICE ACADEMY Intake 117 | Nampak Langsuir Di Jalan SUNGAI ULAR, Ulim Kedah

  17/08/2020 Duración: 01h37min

  Terima kasih kerana menonton Malam Seram dan antara cerita seram pada episod kali ini adalah tentang kejadian cadet berbangsa cina dirasuk di camp Police Academy . Jom ikuti cerita penuh bersama KC.

página 1 de 14

Informações: