Sinopsis

Podcast om den jyske serieklub IF Ådalen

Episodios

 • IFÅs Podcast / Afsnit 16 - FOR ROHAN!

  IFÅ's Podcast / Afsnit 16 - FOR ROHAN!

  29/11/2018 Duración: 34min

  Så landede sidste afsnit fra afslutningsfesten! Promillen er steget, og derfor står den på kaos, sjove historier og gode grin. Mads E en genial historie om det store slag bag hallen i 6. klasse, og Patrick lyver, da han bliver spurgt, hvad han ville gøre, hvis han havde 30 dage tilbage at leve i. Alt dette, og meget mere i 16. afsnit af IFÅ's Podcast!

 • IFÅs Podcast / Afsnit 15 - Tidlig beretning fra afslutningsfesten

  IFÅ's Podcast / Afsnit 15 - Tidlig beretning fra afslutningsfesten

  28/10/2018 Duración: 29min

  Det er dagen derpå for seniorafdelingen i IFÅ. I går blev oprykningen til serie 3 sikret, og aftenen bød på afslutningsfest med alt hvad det indebærer - også optagelse af en ny podcast! Første afsnit er med Lozz, Patrick, Michael Vestergaard og Tobias i studiet. Senere udkommer den helt dyre fra senere på aftenen, hvor promillerne begyndte at blive gode, men indtil da kan tømmermændene plejes i selskab med stadig bevidste unge mænd fra IF Ådalen

 • IFÅs Podcast / Afsnit 14 - Opstart og en heldig Sonni

  IFÅ's Podcast / Afsnit 14 - Opstart og en heldig Sonni

  23/09/2018 Duración: 35min

  NY SÆSON AF IFÅ'S PODCAST! Jacob og Andreas er tilbage i studiet - denne gang uden gæster. Vi vender sæsonen indtil videre, og som noget helt nyt bringer vi to nye indslag! Ugens Udlevering og Ringe Rouletten gør debut - om det var en drømmedebut må vi lade op til jer at vurdere. Afsnittet ligger ganske gratis på iTunes og Soundcloud, og I kan som altid støtte projektet på www.10er.dk

 • IFÅs Podcast / Afsnit 13 - Farskjorten og 10.000 gæster

  IFÅ's Podcast / Afsnit 13 - Farskjorten og 10.000 gæster

  28/07/2018 Duración: 40min

  Der er rekord i antallet af gæster i studiet. Mejetærskeren, Årets Ven, Dameseniorer samt mange flere gæster denne gang Jacob og Andreas i 13. afsnit af IFÅ's podcast. Lozz' shots og antallet af fulde gæster gør, at vi fratager os selv al ansvaret for den manglende struktur. Lyt med!

 • IFÅs Podcast / Afsnit 12 - Anfører Magnus fra Senegal

  IFÅ's Podcast / Afsnit 12 - Anfører Magnus fra Senegal

  07/07/2018 Duración: 27min

  Andet afsnit fra optagelserne under afslutningsfesten den 23. Juni. I studiet er Kaare, som er godt i gang med at blive Kaare-fuld endnu en gang, og Kristian, som, paradoksalt nok, har drukket for at holde lidt igen. Her vender de, sammen med Jacob og Andreas, Serie 6 holdet, og en velkendt figur kigger forbi studiet for at levere årets citat. Promillen og humøret er endnu højere end i sidste afsnit, så der er ikke andet for, end at give det et lyt!

Informações: