Sinopsis

Med start i september 2014 ger vi nyheter, möten med människor, tävlingar, skratt och allvar.  Det här är radio om livet som frisk och livet som sjuk. Reumatikervärlden podd är radio för alla som vet vad en reumatisk sjukdom kan betyda. Om vardag och kampen för att leva så bra som möjligt, efter de egna förutsättningarna. Redaktionen diskuterar mat, sex, träning och läkemedel hör gärna av dig till Maja Aase och Fredrik Hed med dina tankar och idéer: redaktion@reumatikervarlden.se

Episodios

 • Reumatikervärlden podd – Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster

  Reumatikervärlden podd – Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster

  07/10/2015

  Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster. I Reumatikervärldens oktoberpodd pratar Mats Griph om varför familjen och anhöriga är så viktiga för att klara av livet med flera reumatiska sjukdomar. EU-parlamentarikern Anna Hedh hyllar hjälpmedlet permobilen och Johanna Berglind, som har systemisk skleros, får tårar i ögonen när hon tänker på sin lillasyster. Dessutom är det […] The post Reumatikervärlden podd – Kärlek, permobiler och en underbar lillasyster appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – Sex, värktabletter och duschkrämer

  Reumatikervärlden podd – Sex, värktabletter och duschkrämer

  26/08/2015

  I Reumatikervärldens första podd i höst pratar AnnKatrin Noreliusson om sexproblemen som en följd av den reumatiska sjukdomen Sjögrens syndrom. Fina priser i podd-tävlingen, ta chansen att vara med och tävla om tre dusch-kit. Apotek Hjärtats chefsapotekare Annika Svedberg reder också ut begreppen kring receptfria värktabletter: Vilka är bra mot vad? God lyssning önskar redaktionen! The post Reumatikervärlden podd – Sex, värktabletter och duschkrämer appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – Artros-special, hockeylegenden Börje Salming

  Reumatikervärlden podd – Artros-special, hockeylegenden Börje Salming

  28/05/2015

  I Reumatikervärldens sommar-podd med artros-special går det att vinna solskyddsprodukter från Apotek Hjärtat, höra hur hockeylegenden Börje Salming tränar för att minska smärtan och få svar på enkla och svåra frågor om folksjukdomen artros. The post Reumatikervärlden podd – Artros-special, hockeylegenden Börje Salming appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – cykling, grodor och tävling med vinster från Apotek Hjärtat

  Reumatikervärlden podd – cykling, grodor och tävling med vinster från Apotek Hjärtat

  11/03/2015

  Tävla och vinn produkter för fötterna från Apotek Hjärtat! Reumatikervärldens nya podd hyllar också cykling som träning och avslöjar vad grodandning egentligen är. The post Reumatikervärlden podd – cykling, grodor och tävling med vinster från Apotek Hjärtat appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – Träning, lycka och Josefins nya hand

  Reumatikervärlden podd – Träning, lycka och Josefins nya hand

  08/01/2015

  Årets första podd handlar om sex, träning och ren lycka. Möt Josefin, som är först i världen med en helt ny handled i plast och metall. – Det känns verkligen jättehärligt! Och var med och tävla – ta chansen att vinna om Reumatikerförbundets vackra vinglas! The post Reumatikervärlden podd – Träning, lycka och Josefins nya hand appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – tema barnlängtan och graviditet

  Reumatikervärlden podd – tema barnlängtan och graviditet

  20/11/2014

  The post Reumatikervärlden podd – tema barnlängtan och graviditet appeared first on IrisMediaserver.

 • Reumatikervärlden podd – bästa terapin mot smärta + vinn en kokbok

  Reumatikervärlden podd – bästa terapin mot smärta + vinn en kokbok

  02/10/2014

  The post Reumatikervärlden podd – bästa terapin mot smärta + vinn en kokbok appeared first on IrisMediaserver.

 • Premiär för Reumatikervärlden Podd!

  Premiär för Reumatikervärlden Podd!

  26/08/2014

  Reumatikervärlden Podd har premiär! I det här avsnittet möter vi för första gången programledarna Maja Aase och Fredrik Hed. De får sällskap i studion av Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson. Dessutom: Nyheter från forskningsområdet och en tävling. The post Premiär för Reumatikervärlden Podd! appeared first on IrisMediaserver.

Informações: