Sinopsis

Om vrolijk van te worden een podcast waar je mondhoeken van omhoog gaan.

Episodios

 • Radio liefde en podcast passie -In gesprek met Rudy

  Radio liefde en podcast passie -In gesprek met Rudy

  23/12/2018 Duración: 07min

  In kort gesprek met Rudy Nicola praten we over de podcast passie en de radio liefde. Rudy is radiomaker bij 3FM Kicks en Haarlem105.

 • Nostalgie - in gesprek met Elly

  Nostalgie - in gesprek met Elly

  21/05/2018 Duración: 28min

  Elly en ik praten over nostalgie en het nu. Een 'weet je nog' podcast, en geef je mening maar. Date-en anno nu. Maar ook over omroep Max, Goudmijn, Radio in de jaren 50. We zijn er bijna, Heel holland bakt, Rob de Nijs, Willem Ruis en nog veel meer. Zijn er ook herkenbare momenten voor je, laat het weten via simone@podcastvrouw.nl

 • Harry and Meghan

  Harry and Meghan

  19/05/2018 Duración: 05min

  Een moment om vrolijk van te worden. De belofte die Harry en Meghan aan elkaar geven! Husband and Wife! Geschikt voor je linkeroor. Speciaal in elkaar gezet voor mijn royalty vriendin Esthel. De kwaliteit is niet top maar dat maakt de podcast er niet minder romantischer door!

 • Simone interviewt Patrick Kicken

  Simone interviewt Patrick Kicken

  22/04/2018 Duración: 45min

  Samen met Patrick Kicken hebben we op een zonovergoten dag een podcast opgenomen over podcasting! Aan zijn keukentafel en op blote voeten eten wij verse Hollandse aardbeien met slagroom en praatten over zijn 10 jarig podcast jubileum! Wat is een podcast voor hem, waar komt dat woord vandaan en de gunfactor onder podcast makers. Maar ook dat ik twee Patricks ken, de podcast man die praat over bewustzijn en de platte humor man. Hoe gaat hij daarmee om? Patrick maakte jaren lang radio bij de tros en bij radio Veronica. Na een burn out is hij zijn leven anders gaan inrichten en is begonnen met de podcast Praten over bewust zijn en leven zonder stress daarin praat hij over non-dualiteit en spreekt in zijn podcast show over alles en met iedereen over dit onderwerp, maar ik ervaar hem ook heel nieuwsgierig naar de ander, waar komt zijn nieuwsgierigheid vandaan?

 • Teaser Drop

  Teaser Drop

  18/03/2018 Duración: 59s

  Binnenkort in de podcast van om vrolijk van te worden gaan we het hebben over Typisch Nederlands Snoep: Drop Want nergens in de wereld wordt zoveel drop gegeten als in Nederland! Heb je een favoriet, laat het mij weten! Stuur je drop foto naar simone@omvrolijkvanteworden.nl

 • Ode aan de Overtoom

  Ode aan de Overtoom

  24/02/2018 Duración: 04min

  Ode aan de Overtoom by Simone Snaterse

 • Het leven in de koepel

  Het leven in de koepel

  13/07/2017 Duración: 12min

  De koepelgevangenis is zeker géén vakantieparadijs De koepelgevangenis is niet meer in gebruik. Het is er verlaten en ziet er desolaat uit. De sfeer van opgesloten zijn is nog duidelijk voelbaar. De koepelgevangenis in Haarlem is opengesteld voor publiek. Je kan hier een rondleiding krijgen, door de Vest en de Koepel. Marc, een bewaker die 9 jaar werkzaam was in de Koepel leidt je rond. Met veel passie vertelt hij over het leven in deze gevangenis. Op www.omvrolijkvanteworden.nl tref je nog veel meer podcasts en podcastberichten aan. Neem eens een kijkje.

 • Het Weervrouwtje

  Het Weervrouwtje

  27/01/2017 Duración: 04min

  Elly groeit op in de jaren 50-60, in een doorzonwoning in Rijswijk. Achter op het pleintje spelen de kinderen met elkaar. En zoals dat wel vaker gebeurt komt de bal terecht op het dak van de garages. Elly doet haar stoute schoenen aan en gaat zonder toestemming van haar moeder toch het garagedak op. Als dat maar goed afloopt.

 • Droom doelpunt

  Droom doelpunt

  11/01/2017 Duración: 01min

  Wanneer heb jij voor het laatst een doelpunt gemaakt? In welk team zat jij? Luister naar het verhaal van Stijn die in de Jo11- 1 (vroeger de E1)één van zijn mooiste doelpunten met ons deelt.

 • Wat ligt er onder jouw kerstboom?

  Wat ligt er onder jouw kerstboom?

  17/12/2016 Duración: 02min

  Om vrolijk van te worden een podcast waar je mondhoeken van omhoog gaan staan. Met dit verhaal gaan we terug naar 1992. Hoe te krijgen wat je wilt voor kerst. Met een vraag en een weetje voor jou.

 • Onder de kerstboom

  Onder de kerstboom

  09/12/2016 Duración: 02min

  Om vrolijk van te worden een podcast waar je mondhoeken van omhoog gaan staan. Met dit verhaal gaan we terug naar 1992. Hoe te krijgen wat je wilt voor kerst. Met een vraag en een weetje voor jou. Wil je ook eens de hoofdrol in om vrolijk van te worden? En heb je een bijzonder moment uit je leven dat je in audio wilt delen? Laat het me weten. En wie weet kom ik met mijn microfoon bij je langs? simone@omvrolijkvanteworden.nl

 • De Kluis

  De Kluis

  29/11/2016 Duración: 02min

  Een verhaal van Jacqueline en haar ervaring in de Kijkgrijp supermarkt met een joekel van een kluis. Als dat maar goed afloopt!

 • De schaar en het oor

  De schaar en het oor

  14/11/2016 Duración: 46s

  Een bloederig verhaal van Henk met een vraag aan jou en een weetje voor jou, luisteraar.

 • Het wybertjes doosje

  Het wybertjes doosje

  04/11/2016 Duración: 01min

  Een bloederig avontuur met een wybertjes doosje. Met een vraag en een weetje.

Informações: