Sinopsis

Amb Carme Canet i Pep Vila. Dilluns, de 22.00 a 23.00. Les arts escèniques des de dins. Del teatre a la dansa, passant pel circ, els musicals... L'escenari del programa s'omple cada setmana de creadors, productors, crítics, actors, directors, escenògrafs i públic.

Episodios

 • Si ets jove i arriscat, embarcat a Fila zero

  Si ets jove i arriscat, embarca't a "Fila zero"

  16/11/2020 Duración: 01h11min

  En temps de crisi, nous projectes: la revista en paper i digital d'arts escèniques "Fila zero" ja ha tret el número u. Els "irresponsables" d'aquesta aventura (Nil Martin i Anna Molinet) ens expliquen la seva gosadia. En temps de crisi també, molts actors es busquen la vida fora de Catalunya: sentirem Pablo Derqui, Guillem Albà, Vicky Luengo i Guillem Barbosa. I a la secció "Entre dos", la gestora cultural Tena Busquets pregunta i parla amb la també gestora cultural Marta Oliveres.

 • El teatre online, lalternativa

  El teatre online, l'alternativa

  09/11/2020 Duración: 01h18min

  Davant una situació tan complicada, s'imposa la reinvenció teatral. El Teatre Lliure emet online "Los satélite", que ens presenten el seu director, Ricard Gázquez, i la seva actriu, Laura Benito. I el Temporada Alta emet en streaming "Informe per a una acadèmia", interpretat per Ivan Benet, que ens relatarà la seva experiència davant el nou experiment. A la secció "Entre dos", Àlex Serrano (Agrupación Señor Serrano) entrevista Tena Busquets, responsable del festival Sismògraf d'Olot.

 • 10 anys de la Flyhard

  10 anys de la Flyhard

  02/11/2020 Duración: 01h10min

  Amb la Clara Cols i el Sergio Matamala celebrem la bona trajectòria de la sala Flyhard. La nostra prèvia serà la prèvia de Mos Maiorum al Festival Temporada Alta. A l'entredós, la dramaturga Aina Tur fa tres preguntes a Àlex Serrano, de Señor Serrano. I si tenim temps, tindrem un bonus track!

 • Smiley, Els gossos, RBLS i dues grans Montserrats

  "Smiley", "Els gossos", RBLS i dues grans Montserrats

  26/10/2020 Duración: 01h07min

  Guillem Clua i Albert Triola ens faran un "Smiley" en exclusiva. ​Actors i autor d'"Els gossos" jauran una estona. ​El festival RBLS ens provocarà amb una nova edició, i dues grans actrius s'interrogaran l'una a l'altra: Montserrat Guallar pregunta a Montserrat Salvador.

 • Temporada Alta, Tantarantana i Atrium: de dol pels porcs i les Luciérnagas

  Temporada Alta, Tantarantana i Atrium: de dol pels porcs i les "Luciérnagas"

  19/10/2020 Duración: 01h14min

  Aina Tur i Anna Alarcón ens presenten "Una galaxia de luciérnagas", que es podrà veure aquesta setmana al festival Temporada Alta. Àngels Bassas i Jacob Torres ens expliquen per què fan de porcs al Tantarantana. I Queralt Riera es mostra incansable com a creadora i és la responsable de "De dol". Finalment, conversa entre dues grans dames del teatre: Montserrat Carulla i Montse Guallar.

 • Pegados, la resposta a la Covid

  "Pegados", la resposta a la Covid

  12/10/2020 Duración: 01h07s

  Els seus protagonistes (Júlia Bonjoch i Iñaki Mur) i el seu director (Enric Cambray) expliquen per què, anys després i en nova versió, aquest musical continua sent tan exitós com el primer dia... segurament perquè ells, d'enganxats, res de res! A la nova secció "Entre dos", Victòria Pagès parla amb Montserrat Carulla. I a "La prèvia" sentirem Júlia Jové, que participa en el festival Berdache amb l'obra "Una llum tímida".

 • Julio Manrique, Assumpta Serna, Carolina Manero i Empar Lòpez, el pòquer del retorn

  Julio Manrique, Assumpta Serna, Carolina Manero i Empar Lòpez, el pòquer del retorn

  05/10/2020 Duración: 01h06min

  Amb quatre convidats parlarem de més de 130 espectacles. Els de la Mostra de Teatre de BCN amb la directora Empar Lòpez; amb la Carolina Manero, actriu de la companyia José y Sus Hermanas, del festival TNT i del Temporada Alta; amb Julio Manrique, director de l'espectacle inaugural del Festival Temporada Alta de Girona; amb l'actriu Assumpta Serna estrenem nou espai, "La prèvia". I les actrius Victòria Pagès i Anna Carreño estrenen l'espai "Entredós".

 • Assedegats de teatre

  Assedegats de teatre

  06/07/2020 Duración: 01h02min

  Al darrer programa de la temporada xerrem amb Guillem Balart, un dels actors de la nova producció de La Perla 29, un text de Wajdi Mouawad. Clara Segura, Imma Colomer i Blai Mateu també hi seran, en aquesta ocasió parlant de cine, del confinament i de l'espectacle inaugural del Festival Grec. I repassarem tot el que podreu veure aquest estiu als escenaris, gràcies a festivals com el Cruïlla i el Poesia i +.

 • Necessitem el teatre, moltes gràcies

  Necessitem el teatre, moltes gràcies

  29/06/2020 Duración: 01h03min

  La directora Carme Portaceli presentarà l'espectacle "No passa cada dia que algú ens necessiti (de fet, no és gens habitual que algú ens necessiti)", que estrena al Festival Grec. I l'actor Quim Masferrer s'atura al programa, entre bolo i bolo, per explicar l'agraïment que fa al seu espectacle, "Moltes gràcies". Altres indrets on també es farà teatre com Sant Martí de Tous i La Planeta de Girona també tindran veu. Teatre arreu del territori.

 • Uns venen, daltres sen van

  Uns venen, d'altres se'n van

  22/06/2020 Duración: 01h01min

  Moltes companyies ja han reprès l'activitat i fins i tot han preparat obres durant el confinament, i ara les estrenen; és el cas de "Compartir ubicació", que veurà la llum a Celrà, i de la qual és responsable la Meritxell Yanes, que ens explica com ha anat l'experiència i com s'ho han muntat tot des de casa. A l'altra banda, el ballarí i coreògraf Pere Faura aprofitarà el seu pròxim espectacle al Grec d'aquí uns dies per acomiadar-se dels escenaris. Ell mateix ens explicarà per què.

 • Artistes i públic a escena, arriba el Grec!

  Artistes i públic a escena, arriba el Grec!

  15/06/2020 Duración: 01h22s

  Cesc Casadesús, director del Grec, i Jordi Bordas, crític teatral, conversen sobre el Festival d'Estiu i sobre els premis de la crítica 2020. També comptarem amb Tena Busquets i Jordi Serra, que organitzen els Encontres a la Segona Fase d'Olot, amb teatre i concerts exhibits de maneres molt poc convencionals. I sentirem els responsables de sales petites com la Badabadoc i la Fènix. Tothom treu la pols dels escenaris que ja tenim aquí... el teatre!

 • Els teatres públics davant el coronavirus

  Els teatres públics davant el coronavirus

  08/06/2020 Duración: 01h02min

  Xavier Albertí, director artístic del TNC, i Toni Casares, de la Sala Beckett, revelen les decisions preses i els seus plans de futur respecte a la pandèmia. Mentrestant, els responsables de la Sala Planeta ens detallaran els preparatius per a la reobertura de la sala, prevista per al mes que ve.

 • Roger Pera, un retorn des dels inferns

  Roger Pera, un retorn des dels inferns

  01/06/2020 Duración: 01h40s

  Entrevistem Roger Pera, que acaba de publicar "Èxit", un llibre profund, sincer i alhora dramàtic (amb tocs humorístics) sobre la seva addicció a la droga. El fill de Joan Pera arriba al moll de l'os i explica com va entrar i com va poder sortir d'aquest infern. També parlem amb David Pintó, el director de "Mort a les cunetes", que s'acaba de veure al Teatre Ateneu d'Igualada, el primer escenari que s'ha reobert després del confinament, amb un terç de l'aforament. I abordem el documental "Breathe" amb Susana Barranco, la iniciativa escènica d'Ada Vilaró i els "Dilluns de merda" al Maldà Teatre.

 • Desconfinant actors, directors i teatres

  Desconfinant actors, directors i teatres

  25/05/2020 Duración: 01h03min

  Tornem a l'antena, des de casa nostra, amb Àlex Casanovas, president de l'Associació d'Actors i Directors de Catalunya, i Isabel Vidal, presidenta de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya. També parlem amb l'actriu Anna Bertran, que forma part de l'elenc de "La morta", de Marc Crehuet. I amb els dramaturgs Marta Aran i Jordi Casanovas, finalistes als premis Max.

 • La nostra parcel·la és... La Quinzena de la Dansa

  "La nostra parcel·la" és... La Quinzena de la Dansa

  09/03/2020 Duración: 01h02min

  Cinc dones i un home ens envolten en aquest programa l'endemà del Dia de les Dones. Tres venen del Teatre Lliure: Carlota Subirós i Nora Navas, directora i actriu d'"El quadern daurat", i Lara Díez, directora de "La nostra parcel·la". També comença aquesta setmana la Quinzena de la Dansa, i presentem dos espectacles: "Iniciativa sexual femenina", amb l'Elise Moreau, i "La intrusa", amb Virginia Garcia i Damián Muñoz.

 • Tricicle: El 29 de març marxem, segur

  Tricicle: "El 29 de març marxem, segur"

  02/03/2020 Duración: 01h14min

  Entrevistem el triumvirat Sans-Gràcia-Mir poc abans que s'acomiadin dels escenaris, amb confessions força sucoses i converses de futur. També Veronica Pallin, que ens descobrirà la nova faceta de Porta4, que té a veure amb el teatre infantil. I parlant de teatre infantil, el versàtil i genial Marc Rosich i el músic Carles Pedragosa ens expliquen l'espectacle "La bruixa de la tramuntana" del Teatre Lliure.

 • Històries personals que defineixen el nostre present: la Bruna i lAmy

  Històries personals que defineixen el nostre present: la Bruna i l'Amy

  24/02/2020 Duración: 01h01min

  Tenim més convidats que mai: Mar Puig i Mateu Peramiquel, els compositors i directors de "Bruna, el musical", que venen amb tota la companyia, 19 actors d'entre 6 i 65 anys! I la Roser Batalla i l'Odile Fernández, que protagonitzen "Amy and the orphans", un text entre divertit i incòmode que tracta sobre l'internament de persones amb síndrome de Down.

 • És de Justícia ser màgics

  És de "Justícia" ser màgics

  17/02/2020 Duración: 01h07min

  "Justícia" és una de les obres més esperades de la temporada. Poc després de l'estrena, el seu director, Josep Maria Mestres, i l'actor Manel Barceló ens expliquen el perquè de la seva importància. També fem una mica de màgia amb el gran Enric Magoo, un del cracs del Festival Internacional de Màgia de Badalona. Finalment, l'Oriol Broggi més personal i íntim acaba d'estrenar "Només la fi del món"; conversem amb dos dels seus actors, Muntsa Alcañiz i David Vert.

 • Campi qui pugui amb el Festival Oui! i el Festival Salmon

  Campi qui pugui amb el Festival Oui! i el Festival Salmon

  10/02/2020 Duración: 01h07min

  Amb motiu del Oui Festival! Festival de Teatre Francès, vindran Thomas Merlant, autor de la música i la il·luminació dels espectacles "Llop le loup" i "Onysos le furieux"; Cristina García i Jordi Pedrós, de la companyia Campi qui Pugui, que porten a l'escenari el documental "Camí a l'escola"; Cristina Alonso, directora del Salmon, i Rubén Ramos, que porta "Schumann amateur" a l'Antic Teatre. També tindrem la Clara Segura i en Bruno Oro.

 • Del patiment a la decadència

  Del patiment a la decadència

  03/02/2020 Duración: 01h01min

  Parlem del gran èxit d'"Stabat mater", sobre el patiment d'una prostituta per la detenció del seu fill, acusat de terrorisme. No pot passar desapercebuda, ens ho adverteixen la protagonista, Montse Esteve, i la directora, Magda Puyo. I també parlem amb dos actors extraordinaris, Míriam Alemany i Carles Martínez, eixos de "Decadència", sobre el patiment d'una parella de classe social altíssima, avorrits de tant luxe. I compartim taula amb Cristina Alonso, directora del Festival Sâlmon, i amb Ruben Ramos, protagonista d'un dels seus espectacles.

página 1 de 3

Informações: