De Installatie Adviseur Podcast

Informações:

Sinopsis

Installatie ontwerpen en advies

Episodios

 • Podcast 13: een bestek op maat? Wij regelen het!

  01/05/2016 Duración: 03min

  Vergelijk jij graag appels met appels? Roy de Bruijn van De Installatie Adviseur legt jou in deze podcast uit waarom een Technisch programma van eisen PLUS belangrijk is en hoe wij jou daaraan kunnen helpen. Met een goed technisch programma van eisen is het voor... Het bericht Podcast 13: een bestek op maat? Wij regelen het! verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 12: Hoe krijgen we nog meer energie uit de zon? Solarus vertelt hier meer over in deze podcast.

  25/04/2016 Duración: 31min

  Solarus / Sunpower for the People In februari ging Roy de Bruijn op bezoek bij Solarus in Venlo. Roy had het genoegen daar te spreken met de heer Jacko D’Agnolo, nu een jaar werkzaam als General Manager bij Solarus. Naast het feit dat het bedrijf... Het bericht Podcast 12: Hoe krijgen we nog meer energie uit de zon? Solarus vertelt hier meer over in deze podcast. verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 11: Orange Climate Group over PPS constructies en PCM toepassingen

  03/04/2016 Duración: 30min

  De luchtbehandelingskast van Verhulst. Een begrip op de Nederlandse markt. De oprichting van het bedrijf Verhulst gaat terug naar het jaar 1820 en is in de loop der jaren (zeg maar gerust laatste paar eeuw) uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van luchtbehandelingskasten.... Het bericht Podcast 11: Orange Climate Group over PPS constructies en PCM toepassingen verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 10: Thermaflex over toekomst op isolatie en verduurzaming van de wereld

  27/03/2016 Duración: 46min

  Ditmaal spreekt Roy de Bruijn met de heer Gerrit Jan Baars, waar hij als laatste telg van de familie als algemeen directeur nog actief is binnen het familiebedrijf Thermaflex (40 jaar geleden opgericht– 35 jaar actief). Het bedrijf is gevestigd in Waalwijk waar het verkoopkantoor... Het bericht Podcast 10: Thermaflex over toekomst op isolatie en verduurzaming van de wereld verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 9: De innovatie van 2016: Koelen met water COP minimaal 12! Dit gaat de markt veranderen.

  01/02/2016 Duración: 34min

  Even voorstellen: Arthur van der Lee is één van de ontwikkelaars van de Dry to Cool technologie en werkzaam bij Dutch Climate Systems. Dutch Climate Systems brengt duurzame klimaatsystemen met zeer hoge energie besparing op de koeling zonder gebruik te maken van schadelijke koudemiddelen op... Het bericht Podcast 9: De innovatie van 2016: Koelen met water COP minimaal 12! Dit gaat de markt veranderen. verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 8: Delen is de toekomst met Dick van Giezen Carrier Airconditioning

  01/02/2016 Duración: 44min

  Ditmaal gaat Roy de Bruijn in gesprek met de heer Dick van Giezen, manager director Carrier Airconditioning te Hazerswoude-Rijndijk. Inmiddels is Dick 31 jaar werkzaam bij Carrier en helemaal gelukkig in deze verantwoordelijke functie. Ooit onderaan de ladder begonnen en stap voor stap heeft hij... Het bericht Podcast 8: Delen is de toekomst met Dick van Giezen Carrier Airconditioning verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 7 : Paul Ruijgrok Inteco Klimaatplafonds, continu verbeteren en innoveren voor een perfect comfort

  14/01/2016 Duración: 18min

  Na een rondleiding door de fabriek te hebben gehad, praat Roy de Bruijn van De Installatie Adviseur onder het genot van een kopje koffie met Paul Ruijgrok. Hij is directeur-eigenaar van Inteco Klimaatplafonds in Boxtel. Inteco is opgericht in 1996 en is een dochterbedrijf van... Het bericht Podcast 7 : Paul Ruijgrok Inteco Klimaatplafonds, continu verbeteren en innoveren voor een perfect comfort verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 6 : Energieverspilling in scholen

  08/01/2016 Duración: 03min

  Regelmatig worden wij ingehuurd voor het maken van een quickscan in een gebouw. Zo ook bij een school waar de kosten van het energiegebruik van het gebouw twee maal zo hoog lag dan de normering. Waar deze verdubbeling vandaan kwam was door de installateur niet... Het bericht Podcast 6 : Energieverspilling in scholen verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 5 : Ontwikkelingen in de koeltechniek met Erik van Oossanen van Trane

  01/01/2016 Duración: 46min

  De wereld draait door en zo ook productontwikkeling bij bedrijven die wereldwijd opereren. Eén zo’n bedrijf is Ingersoll Rand. In Nederland onder andere bekend onder de naam Trane. In Amerika marktleider als het gaat producten binnen de HVAC branche. Op Europees niveau is het stuivertje... Het bericht Podcast 5 : Ontwikkelingen in de koeltechniek met Erik van Oossanen van Trane verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 4 : Jongensdroom komt uit van duurzame ondernemer Iwan Göbel

  25/12/2015 Duración: 35min

  Duurzaam ondernemer Iwan Göbel praat ons bij over zijn visie op duurzaamheid in de meest brede zin. Het lukt de grondlegger van het automerk Burton altijd om veranderingen écht te realiseren. Hij maakt duurzaamheid tastbaar. Wat als een jongensdroom begon, is uitgegroeid tot de grootste... Het bericht Podcast 4 : Jongensdroom komt uit van duurzame ondernemer Iwan Göbel verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 3 : Mens en Innovatie met Rob Heuperman van WTH vloerverwarming

  18/12/2015 Duración: 25min

  WTH is al jaren één van Nederlands grootste specialismen in vloerverwarming- en koelingen. Hoe is het om marktleider te zijn en wat heeft WTH gedaan om zo ver te komen? Directeur Rob Heuperman vertelt er alles over in deze podcast. In het kort vertelt Heuperman... Het bericht Podcast 3 : Mens en Innovatie met Rob Heuperman van WTH vloerverwarming verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 2 : Scholenventilatie is belangrijk voor ontwikkeling van onze kinderen, Nedair heeft hier een nieuw product voor.

  11/12/2015 Duración: 23min

  In het tweede Podcast interview gaat Roy de Bruijn op bezoek bij Ned Air te Kampen. Een Nederlands bedrijf met een eigen ontwikkelafdeling en productiecapaciteit. Hij gaat in gesprek met Wouter Wijma, die sinds twee jaar algemeen directeur van het bedrijf is. En in die... Het bericht Podcast 2 : Scholenventilatie is belangrijk voor ontwikkeling van onze kinderen, Nedair heeft hier een nieuw product voor. verscheen eerst op De Installatieadviseur.

 • Podcast 1 : Nieuwe ventilatierichtlijn heeft grote gevolgen voor maakbaarheid installaties

  04/12/2015 Duración: 48min

  Vanaf januari 2016 is de eerste fase van de nieuwe ERP Richtlijn Ventilatiesystemen van kracht; het reduceren van energiegebruik van ventilatiesystemen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen woningbouwventilatie en utiliteitsventilatie. Tom Melching, adviseur bij Wolf Energiesystemen, pakt deze gelegenheid graag aan om het een en ander... Het bericht Podcast 1 : Nieuwe ventilatierichtlijn heeft grote gevolgen voor maakbaarheid installaties verscheen eerst op De Installatieadviseur.