AWR: Sundanese / Bahasa Sunda

Informações:

Sinopsis

Current radio program in Sundanese from Adventist World Radio

Episodios

  • SUNBN_VOHx_20210121_5

    SUNBN_VOHx_20210121_5

    21/01/2021 Duración: 29min

  • SUNBN_VOHx_20210120_4

    SUNBN_VOHx_20210120_4

    20/01/2021 Duración: 29min

  • SUNBN_VOHx_20210119_3

    SUNBN_VOHx_20210119_3

    19/01/2021 Duración: 29min

  • SUNBN_VOHx_20210118_2

    SUNBN_VOHx_20210118_2

    18/01/2021 Duración: 29min

  • New Normal 3 Hirup nu Anyar II

    New Normal 3; Hirup nu Anyar II

    17/01/2021 Duración: 29min

    New Normal 3; Hirup nu Anyar II

  • SUNBN_VOHx_20210116_7

    SUNBN_VOHx_20210116_7

    16/01/2021 Duración: 29min

  • SUNBN_VOHx_20210115_6

    SUNBN_VOHx_20210115_6

    15/01/2021 Duración: 29min

  • SUNBN_VOHx_20210114_5

    SUNBN_VOHx_20210114_5

    14/01/2021 Duración: 28min

  • Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro Lumpat

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

    13/01/2021 Duración: 29min

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

  • Corona  vegetarian Cilaka lantaran teu Paduli

    Corona & vegetarian; Cilaka lantaran teu Paduli

    12/01/2021 Duración: 29min

    Panalungtikan di Chiina ngenaan Covid-19 jeung vegetarian; umat Allah jadi cilaka lantaran pamingpina teu paduli kana amaran Gusti

  • Pentingna sarapan Dua hukum Pangeran

    Pentingna sarapan; Dua hukum Pangeran

    11/01/2021 Duración: 29min

    Sabaraha hal penting sual sarapan saparantos kulem kulem wengi; sarina hukum-hukum Pangeran

  • Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro Lumpat

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

    10/01/2021 Duración: 29min

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

  • Pentingna sarapan Dua hukum Pangeran

    Pentingna sarapan; Dua hukum Pangeran

    09/01/2021 Duración: 29min

    Sabaraha hal penting sual sarapan saparantos kulem kulem wengi; sarina hukum-hukum Pangeran

  • Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro Lumpat

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

    08/01/2021 Duración: 29min

    Tonk nyapirakeun Nyeri Tikoro; Lumpat

  • Vitamin C sareng Covid Gusti Nyaur Hiap!

    Vitamin C sareng Covid; Gusti Nyaur Hiap!

    07/01/2021 Duración: 29min

    Vitamin C sareng Covid; Gusti Nyaur Hiap!

  • Mitos atawa Pakta Darah Tinggi Larangan nulung sasama

    Mitos atawa Pakta Darah Tinggi; Larangan nulung sasama

    06/01/2021 Duración: 29min

    sababaraha mitos jeung pakta darah tinggi; larangan urang Yahudi keur nulung jeung nyageurkeun nu gearing dina poe sabat

  • Virus korona sareng Vegetarian Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    05/01/2021 Duración: 29min

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

  • mangpaat, bonteng, Hukum Pangeran ngenaan sabat

    mangpaat, bonteng, Hukum Pangeran ngenaan sabat

    04/01/2021 Duración: 29min

    sababaraha mangpaat bonteng nu can dibewarakeun kango kasehatan awak urang; Hukum Pangeran ngenaan poe sabat, sareng kawasa Allah dina ngarancangna

  • Hirup Tarapti Taun baru Masehi

    Hirup Tarapti; Taun baru Masehi

    03/01/2021 Duración: 29min

    Hirup Tarapti; Taun baru Masehi

  • bahya, covid, natal, ngarayakeun

    bahya, covid, natal, ngarayakeun

    02/01/2021 Duración: 28min

    bahya, covid, natal, ngarayakeun

página 2 de 15